Klupavond

Klup is een stichting voor en door jongeren met als primair doel; het vermaken van haar leden. Hierbij hebben de groepen elke week één uur Klup, waarin vrijwel alles kan en niks moet. De leden bepalen in overleg met de leiding wat er tijdens het Klupuur gaat gebeuren.
Hierbij kan werkelijk aan alles gedacht worden. Een uurtje knutselen, een spannende film kijken, voetballen, tafeltennissen, verstoppertje spelen en ga zo maar door.
Naast de vaste Klupuren vinden er ook bijzondere activiteiten plaats. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld Sinterklaas, Kerst, Pasen en de seizoensafsluiting. Tijdens deze activiteiten worden er vaak leuke en verrassende dingen georganiseerd zoals paintballen, lasergamen, skiën, of zwemmen. Er wordt dan ook altijd met veel plezier naar deze activiteiten uit gekeken.

Klupgroepen
Op dit moment zijn de volgende groepen aanwezig:

  • Jongens/Meisjes groep 1. 6 t/m 10 jaar, vrijdagavond 18:30 uur t/m 19:30 uur
  • Meisjesgroep 2. 10 t/m 14 jaar, vrijdagavond 19:30 uur t/m 20:30 uur
  • Jongensgroep 1. 10 t/m 14 jaar, vrijdagavond 19:00 uur t/m 20:00 uur
  • Jongensgroep 2. 14 t/m 18 jaar, vrijdagavond 20:00 uur t/m 21:00 uur

Heb je zelf een leuke groep vriendjes en/of vriendinnetjes, dan is het wellicht mogelijk om een nieuwe groep op te starten. Lees hierover meer op de pagina ‘lid worden’.

De groepen worden begeleid door ten minste twee leiding waarvan er minimaal één 18 jaar of ouder is.

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden en lijkt het je leuk een keertje te komen kijken op Klup, neem dan gerust contact met ons op.